Ainekset

VALO24h MARJAJUUSTOKAKKU

POHJA  (Halkaisija 15-17cm)

8 rkl     Rasvaa

1,5 dl   Maissijauhoja

1 dl     Valo24h paahdettu rouhittu pellavaa + puolukka

2 rkl    Agavesiirappia

TÄYTE

2 pkt    Lakkatuorejuustoa

250 g   Maitorahkaa

0,5 dl   Sokeria

2 kpl   Liivatelehteä

Koristeluun marjoja

Marjajuustokakku-juustokakku-valo24h-pellava-pellavarouhe-pellavansiemenrouhe-valo24h-pellava

Ohje

Levitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle.

Sekoita kaikki pohjan ainekset kulhossa massaksi.

Painele massa irtopohjavuoan pohjalle ja laita se jääkaappiin.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen (10 min).

Vatkaa tuorejuustot kulhossa. Lisää rahka ja sokeri. Purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää ne tilkkaan kiehuvaa vettä, sekoita hyvin. Lisää ohuena nauhana tuorejuusto-rahkaseokseen samalla koko ajan vatkaten.

Lisää täyte irtopohjavuokaan ja laita kakku jääkaappiin 4 – 5h.

Irrota kakku varovasti irtopohjavuoasta ja koristele haluamillasi marjoilla.

© 2024 Linseed
webDesign: Mekanismi »