Linseed Oy

Tillverkare av Valo24h-produkter är Linseed Oy, en mångårig livsmedelsoperatör i Kauhajoki. Företaget grundades år 1999 och från början har det varit tydligt att den huvudsakliga råvaran är lin.

Lin som växt trivs i Finlands kalla och karga växtmiljö. Produktlinjen Valo24h har faktiskt fått sitt namn från växtsäsongen den nattlösa sommarnatten, när plantan får ljus dygnet runt, det är detta som lin njuter av och det är därför linproduktlinjen heter: Valo24h.

Har du någonsin sett Finland en sommarnatt där naturen vaknar på morgonen? Det är ett vackert ögonblick och det här ögonblicket är packat för dig som en Valo24h-produkt i en påse!

Börja din morgon med den milda, fibrösa Valo24h rostade krossade lin på din morgongröt, yoghurt eller smoothie! Känna sig energiska under dagen! Namnet på vår speciell bakprodukt är Lumina fröknäcke bakmix.

För företagar

Med produktlinjen FlaxseedFields betjänar vi företagskunder. Vi säljer lin till livsmedelsföretagare. För mer information om FlaxseedFields produktsortiment, besök en separat företagssida: www.linseed.fi

Kontakta oss

Oy Linseed Protein Finland Ltd
Pellavakuja 3, 65180 Kauhajoki

info(at)linseed.fi
Tel. +358 (0)40 7758 918

 

 

 

© 2024 Linseed
webDesign: Mekanismi »
­