Ainekset
5 dl kaurahiutaleita
2,5 dl erilaisia pähkinöitä + auringonkukansiemeniä
2,5 dl Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa
1 tl kanelia
0,5-0,75 dl sulatettua kookosöljyä
0,5 dl vaahterasiirappia, hunajaa tai vaaleaa siirappia
1 muussattu kypsä banaani
Kaakaojauhetta valmiin granolan päälle

Ohje
Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, rouhitut pähkinät, pellavarouhe sekä kaneli.
Lisää joukkoon muussattu banaani, hieman sulanut kookosöljy ja siirappi/hunaja.
Sekoita hyvin. Levitä seos tasaiseksi levyksi leivinpaperin päälle.
Laita granola uuniin n. 45-50 minuutin ajaksi. Kääntele tarvittaessa lastalla granolaa tasaisen paistopinnan aikaansaamiseksi.
Anna granolan jäähtyä kunnolla, murentele sopiviksi suupaloiksi ja laita säilytykseen ilmatiiviiseen astiaan.
Syödessä voit ripotella tummaa kaakaojauhetta vielä granolan päälle, tuo pienellä lisäyksellä ihanan suklaista makua!
Resepti on muunnelma Hyvää Huomenta blogin Banaanigranolasta!