Valo24h pellavarouhe on suomalaista superruokaa

Valo24h -tuoteperheen raaka-aineet kasvavat puhtaassa Suomen luonnossa. Kasvukausi on lyhyt, mutta valoisat, yöttömät yöt kasvattavat pellavan ja marjat ravitsemuksellisesti rikkaammiksi kuin missään muualla. Erityiset kasvuolosuhteet, innovatiivinen tuotekehitys ja teknologia sekä oma sopimusviljely takaavat Valo24h:n tuoteperheelle erinomaiset ravitsemukselliset ja laadulliset ominaisuudet. Yöttömän yön kasvukauden ansiosta suomalaisessa pellavassa on 10 – 15 % enemmän omega-3:sta, tästä tulee myös tuoteperheen nimi: Valo24h

Kaikissa tuoteperheen tuotteissa pellava on paahdettu, jolloin se maistuu rapean pähkinäiseltä. Linseedin tuotteet ovat ainoita markkinoilla olevia pellavatuotteita, joissa on käytetty koko pellavansiemen. Haluamme käyttää pellavasta koko siemenen ja tietysti myös siemenen öljyn, jota aiemmin ei ole kokonaisvaltaisesti päästy hyödyntämään. Aemmin ei ole ollut menetelmiä, joilla pellavan herkät monityydyttymättömät rasvahapot saadaan sekä käyttöön (siemenet rouhitaan), että saadaan ne säilymään tuotteessa rouhimisen jälkeenkin. Olemme kehittäneet paahtamismenetelmän, jonka avulla tuote saadaan säilymään ja pellava saa myös hyvän pähkinäisen maun. Paahtaminen on hyvin hellävarainen ja pystyy säilyttämään myös kaikki hyvät ravintoarvot: mm. omega-3, omega-6 ja magnesium. Paahtaminen parantaa pellavan mikrobiologista laatua, tuplaa säilyvyyden ja antaa hyvän pähkinäisen maun ja rapeuden.

Valo24h pellavarouhe on helppokäyttöistä. Tuotesarja soveltuu sellaisenaan lisäkkeeksi jogurttiin, viiliin, puuroihin ja erilaisiin salaatteihin. Vain ruokalusikallinen riittää päivittäisen omega-3-tarpeen tyydyttämiseen. Lisäksi saat runsaasti kuituja, antioksidantteja ja pellavan erinomaista kasviproteiinia. Lisäksi voit soveltaa tuotteita omissa resepteissäsi tai käytä hyödyksesi näiltä sivuilta löytyviä ruokaohjeita.

Kaikki Valo24h -tuotteet ovat gluteenittomia ja valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia tuotteita ja raaka-aineita. Katso myyntipaikat ja resepti-ideoita!

© 2023 Linseed
webDesign: Mekanismi »
­