Omega-3

Pellavan terveysvaikutukset perustuvat suurilta osin sen sisältämiin monityydyttämättömiin rasvahappoihin, erityisesti omega-3-rasvahappoon. Yhdestä ruokalusikallisesta Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa saat koko päivän annoksen alfalinoleenihappoa.

Alfalinoleenihapolla on Euroopan unionin hyväksymä terveysväittämä: auttaa pitämään kolesterolitason normaalina. Hyväksytyt terveysväitteet komission asetus (EU) N:o 432/2012

Lignaani

Pellavan antioksidantti on nimeltään lignaani. Sitä on pellavassa noin 700 kertaa enemmän kuin puolukassa tai ruisleivässä.

Proteiini ja kuitu

Valo24h paahdettu ja rouhittu pellava sisältää 21% proteiinia ja 30% ravintokuituja.
Pellavan kuidut aktivoivat suoliston toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpidossa sitoen sappihappoja.

Magnesium

Valo24h paahdetussa rouhitussa pellavassa on merkittävä määrä magnesiumia. Päiväannoksessa on viidesosa päivän magnesiumintarpeesta.

 

Miksi paahdettu pellava?

Saat yhdestä ruokalusikallisesta päivän omega-3 annoksen!

Linseedin paahdetuissa rouhituissa pellavatuotteissa omega-3- pitoisuus on kaksinkertainen verrattuna tyypillisen
kalanmaksaöljytabletin omega-3-pitoisuuteen! Saat koko päivän omega-3-annoksen vain yhdestä ruokalusikallisesta Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa!

Pellavansiemen hyödynnetään kokonaan, siitä ei oteta mitään pois!

Pellava hyötyy paahdosta samalla tavalla kuin esimerkiksi mantelit. Hellävaraisen paahtamismenetelmän ansiosta pellavan mikrobiologinen laatu paranee, säilyvyys tuplaantuu ja pellava saa myös hyvän pähkinäisen maun. Hellävarainen paahtamismenetelmä pystyy säilyttämään kaikki hyvät ravintoarvot: mm. omega-3, omega-6 ja magnesium.

 

Asiakkaiden kokemuksia

Olen käyttänyt Valo24h -tuotteita jo vuosia. Olen huomannut, että se vaikuttaa kolesteroliarvoihini. Kolesteroli pysyy kurissa, kun muistaa joka päivä tuon 1 – 2 ruokalusikallista lisätä mihin vain!
-Varpu


Urheilen paljon ja tykkään syödä terveellisesti. En osaa sanoa yhtä yksittäistä juttua miksi Valo24h pellava on niin hyvää. Siinä on omega-3:sta, kasviperäistä proteiinia ja kuitua, joka tuo kylläisen olon.

-Heidi-Maria


Täytyy tunnustaa, että minä käytän Valo24h -tuotteita koska haluan laihduttaa. Pellava sitoo vettä, niin se tuo kylläisyyden tunteen jo pienellä määrällä, eikä heti tule nälän tunnetta uudestaan!

-Jutta


Minulla on ollut vatsavaivoja pitkään ja olen etsinyt tuotteita, jotka auttaisivat. Löysin apua Valo24h -tuotteista, jotka rauhoittavat vatsaani. Valo24h -tuotteet auttavat monenlaisten vatsavaivojen kanssa. -Nestettä kannattaa juoda samassa yhteydessä runsaasti, kun ottaa tuotteen.

-Tiina

Syön ihan vaan maun takia! On vaan niin hyvää!
Puuron päällä tai jogurtin päällä!
-Anja

 

Keliakiaa sairastavana täytyy olla tarkka siitä mitä syö. Minulle Valo24h -tuotteet sopivat ja olen niitä käyttänyt pitkään. Aamupalalla syön marjojen kera.
-Minna


Ystäväni suositteli minulle Valo24h -tuotteita, koska ne olivat auttaneet häntä vatsavaivoissa. En halua syödä ylimääräisiä lääkkeitä, vaan syödä terveellisesti, jotta minun tarvitse turvautua lääkepurkkeihin. Valo24h -tuotteet ovat luonnollinen apu vatsan hyvinvointiin. Saan napattua ne mukaani ihan tavallisesta ruokakaupasta samalla kun ostan muutkin tuotteet.

-Heidi


Todellinen all-in-one tuote! Kaikki hyvä samassa paketissa! Valo24h pellava auttaa vatsan toimintaa, tuo kasviperäistä omega-3:sta, (olen allerginen kalalle) ja lisää pirteyttä! Minä koen olevani pirteämpi kun vatsa toimii ja tunnen, että pellavan omega-3 auttaa myös ihon ja hiusten kuntoa.

-Anni

 

© 2023 Linseed
webDesign: Mekanismi »