pellavarouhe pellavansiemen kotimainen pellavansiemenrouhe

Valo24h paahdettu rouhittu pellava + puolukka on luomutuote. Sen sisältämässä pellavassa ja puolukassa on runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä. Lisäksi puolukka sisältää runsaasti antibakteerista kiniinihappoa, joka alentaa virtsan happamuutta ja ehkäisee bakteerien kasvua ja toimintaa.

Yhdessä ruokalusikallisessa (n.10g) Valo24h paahdettua pellavaa + puolukkaa on koko päivän omega-3-tarve. Omega-3:a tarvitaan mm. kasvuun ja kehitykseen sekä elimistön kaikkien solujen rakennusaineena. Omega-3:n riittävä saanti (2 g/pv) auttaa ylläpitämään veren kolesterolitasoa normaalina.

Pellavan kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämisessä sitoen sappihappoja.

Tuote on gluteeniton ja valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia tuotteita ja raaka-aineita.

Osta Valo24h paahdettu rouhittu pellava puolukka luomu 300g

Ainesosat

Paahdettu rouhittu pellavansiemen LUOMU (88%), kuivattu puolukka LUOMU (10%), luomumaltodekstriini, luomusokeri ja luomuauringonkukkaöljy.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 2185 kj (522 kcal)
Rasvaa 39 g
josta tyydyt. rasvaa 3 g
kertatyydyttymättömiä 6 g
monityydyttömättömiä 30 g
Hiilihydraatteja 13 g
joista sokereita 5 g
Ravintokuitua 26 g
Proteiinia 19 g

Suolaa 0 g

Magnesiumia 370mg
98% päivän saantisuosituksesta

Omega-3-rasvahappoja 23 g
Omega-6-rasvahappoja 7 g
Lignaaneja 0,5 g

© 2024 Linseed
webDesign: Mekanismi »