Ainekset

4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhoa
1,5 dl Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + mustikkaa

Täyte:
2 dl kermaa vatkattuna
2 dl maitorahkaa (esim. sitruuna maustettua)
2 dl tuoreita tai pakastemustikoita

Valo24h-pellavarouhe-mustikkakääretorttu-pellavansiemenrouhe

Ohje

Tämä ohje on olut Valo24h paahdettu rouhittu pellava + mustikka -tuotepakkauksessa vuonna 2012.

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne varovasti nostellen muna-sokeri vaahtoon. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
2. Paista 200 asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
3. Jäähdytä hetki ja kumoa pohja sokeroidun paperin päälle.
4. Levitä rahka-mustikkaseos
5. Kääri rullalle ja leikkaa paloiksi. Laita jääkaappiin ja tarjoile kylmänä.

© 2020 Linseed
webDesign: Mekanismi »