Ainekset
VALO24h TYRNI-SITRUUNAKAKKU
5 dl Gluteenittomia jauhoja
4 dl Sokeria
1 dl Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + tyrniä
1 tl Suolaa
1 tl Soodaa
1 tl Vanilliinisokeria
100 g Voita
0,5 dl Maitoa
250 g Maitorahkaa
2 kpl Kananmunia
1 kpl Sitruuna
![Tyrni-sitruunakakku-kakku–pellavarouhe-pellavansiemenrouhe-pellavansiemen Tyrni-sitruunakakku-pellavarouhe-pellavansiemenrouhe-pellavansiemen](https://www.valo24h.fi/wp-content/uploads/sites/2/2018/03/Tyrni-sitruunakakku3-800x500.jpg)
Ohje
Voitele ja jauhota iso kuivakakkuvuoka Valo24h paahdetulla rouhitulla pellavalla.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Sulata voi. Sekoita toisessa kulhossa nestemäiset aineet keskenään.
Sekoita kuiva-aineseos ja nesteseos keskenään.
Pese sitruunan kuori huolellisesti ja raasta kuori kakkuseokseen. Sekoita.
Lusikoi kakku vuokaan. Paista 175 °C 45-50 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä ja kumoa se tarjoilualustalle.
Voit koristella kakun halutessasi tomusokeri-kuorrutteella!